Workshops djembe spelen en Afrikaanse dans met live muziek

Workshops bij Djembé-dans:
actief, leuk, leerzaam en inspirerend.

Op zoek naar een leuke, actieve, leerzame en inspirerende activiteit waarover nog lang gesproken wordt?
Djembé-dans verzorgt workshops Afrikaanse djembe muziek en dans voor particulieren, scholen, instellingen en bedrijven.

 

djembe workshop  Janine Wiehager


Naast workshops verzorgt Djembé-dans ook
wekelijkse dans- en percussielessen .

Bedrijven en instellingen

djembe-dansVoor bedrijven die met teambuildingssessies willen investeren in de kracht van samenwerking, verzorgt Djembé-dans workshops Afrikaanse djembe muziek en dans op maat. Samen dansen en/of muziek maken en samen plezier beleven staan centraal. Het is een uitstekende en fijne manier om op een andere manier met elkaar in contact te zijn. Door jarenlange ervaring staat Djembé-dans garant voor kwaliteit én resultaat. Mensen komen los en er ontstaat een gezellige, ontspannen sfeer.
Djembé-dans biedt workshops aan voor uiteenlopende doelgroepen en geledingen binnen uw bedrijf of organisatie: van werkvloer tot directieniveau.

 

Particulieren

dansworkshop met live muziekEen keer iets anders dan anders? Wie op zoek is naar een ongewoon leuke activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familiedag of verenigingsactiviteit, is aan het goede adres bij Djembé-dans. Plezier, ontspanning en gezelligheid ten top.

 

 

djembe workshop percussie workshop

Djembé-dans verzorgt ook kinderfeestjes

Scholen

djembe workshopBenieuwd naar een leuke en leerzame invulling voor bijvoorbeeld workshops tijdens CKV dagen? Altijd al een interessant project over Afrika willen draaien op uw school? Djembé-dans is door jarenlange ervaring bekwaam in het samenstellen van actieve en enthousiasmerende workshops voor uw leerlingen. Dat kunnen eenmalige workshops zijn, maar ook projecten van één dag tot enkele weken.
Djembé-dans biedt dansworkshops aan voor kinderen vanaf groep 1 en percussieworkshops vanaf groep 6 van de basisschool. De workshops zijn geschikt voor het basis-, speciaal, voortgezet en beroepsonderwijs. Djembé-dans is acceptant van de cultuurkaart.

percussie workshop percussie workshop